Tom Hardy komt dit jaar met minimaal 9 nieuwe films!

(Last Updated On: January 18, 2018)

Tom Hardy zit niet stil, dat blijkt wel uit de lijst met opkomende films waarin hij een rol heeft weten te krijgen. En zoals we de top acteur kennen heeft hij geen kleine rol gekregen, maar gewoon netjes de hoofdrol. Hieronder vind je de lijst met films of series waarin hij de aankomende tijd zal verschijnen.

TABOO: SEIZOEN 2
FX heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van de Serie Taboo zal verschijnen met als hoofdrolspeler Tom Hardy die de avonturier James Keziah Delaney speelt. Na de oorlog in 1812 probeert hij het scheepvaart emperium van zijn vader te herbouwen.

Tom Hardy Taboo Seizoen 2

MAD MAX: THE WASTELAND
Dezelfde regisseur en scenarioschrijver werken weer mee aan een nieuwe Mad Max met als hoofdrolspeler wederom Tom Hardy die Max Rockatansky speelt. Dit wordt ongetwijfeld een knallende actie film.

Mad Max THe Wasteland Tom Hardy

VENOM
Zombieland regisseur Ruben Fleischer heeft aangekondigd dat hij de film Venom gaat regisseren en dat dit een spinoff zal zijn voor de Spider Man liefhebbers. Venom zal gespeeld worden door niemand minder dan Tom Hardy. Het is een film die wordt geproduceerd door Sony en is dus niet gelinkt aan de nieuwe Marvel’s Avengers film.

Venom Tom Hardy

UNREASONABLE BEHAVIOR
In deze film zal Tom Hardy de Britse oorlogsfotograaf Don McCullin’s spelen. Hij was oorlogsfotograaf voor de The Times in de  jaren 1970, 1980 en 1990. De film is gebasseerd op een autobiografie en geschreven door Gregory Burke.Tom Hardy Unreasonable Behaviour

THE TRUE AMERICAN
Deze film gaat over een Amerikaanse terrorist die revanche wil op de terroristische aanslag van 9-11 in de United States. Om deze reden schiet hij een buitenlandse lucht officier neer.

SHACKELTON
Ook deze film zal Tom Hardy weer leiden als niemand meer dan Ernest Shackelton een Britse ontdekkingsreiziger. In de film zullen we meegenomen worden op meerdere expedities naar Antartica.

Shackelton Tom Hardy

MY WAR GONE BY, I MISS IT SO
Een andere film die ‘in ontwikkeling’ schijnt te zijn is ‘My War Gone By, I Miss It So’. In deze film zal Tom Hardy een Engelse oorlogscorrespondent zijn in het jaar 1990 tijdens de oorlog in Bosnië. Gavin O’conner zal de reggiseur zijn van deze film. Dit belooft veel goeds hij is ook maker van de film ‘The Accountant’ die zo’n 155 miljoen opleverde.

FONZO
In deze film zal Tom Hardy niemand minder dan de Amerikaanse gangster Al Capone spelen. Die geboren werd in Brooklyn maar later verhuisde naar Chicago.  De film zal gaan over de tijd dat hij in de gevangenis beland en dement wordt.

Tom Hardy Fonzo

CICERO
Hardy zal ook in deze film de hoofdrol Al Capone spelen. In deze film zal het meer over de jongere jaren van de gangster uit New York gaan. Wij vragen ons af wanneer Tom eigenlijk slaapt?

Tom Hardy Cicero

We maken je natuurlijk blij met iets wat er nog niet is, daarom hebben we een lijst met flims op Netflix die je gezien moet hebben!