Romantisch wegdromen onder het Noorderlicht doe je in deze Buubble

(Last Updated On: September 12, 2017)

Dat IJsland de moeite waard is om op vakantie te gaan weet men tegenwoordig wel. Maar er is nog een reden bijgekomen om zo snel mogelijk een reisje te boeken naar het koude noorden. Namelijk het Buubble hotel, ook wel bekend als ‘The 5 Million Star Hotel’. Een nacht in één van deze unieke Bubbels zal ervoor zorgen dat je childhood dream van slapen in de natuur gerealiseerd kan worden. 

Tijdens je verblijf zal je optimaal tot rust komen in de prachtige en rustige omgeving. En over privacy hoef je je niet druk te maken. In de winter geniet je hier van het Noorderlicht en de sterren. En in de zomer van de zon en natuur.  Het bedrijf wordt gerund door een aantal lokale boeren en is te vinden op een uurtje rijden van de hoofdstad Reykjavik.

Van alle gemakken voorzien

Alle kamers zijn van van het nodige voorzien en zijn zelfs in bezit van een ventilator kacheltje, zodat je geen last hebt van bevroren tenen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat je je schatje niet warm hoeft te houden terwijl jullie genieten van het Noorderlicht en de prachtige sterrenhemel. Al met al zal het een nacht zijn die je nooit meer vergeet!

Buubble hotel

Buubble hotel

Buubble hotel

Buubble hotel

Buubble hotel

Buubble hotel

Ben je helemaal verkocht? Boek dan hier een Buubble!