Deze 5 landen moeten absoluut op jouw bucketlist šŸ™Œ

(Last Updated On: September 19, 2017)

Als je ooit van plan bent een wereldreis te maken, dan mogen deze vijf landen zeker niet ontbreken. De landen waar we het over hebben zijn; Colombia, Madagaskar, Zuid-Afrika, Nepal en Australiƫ. Landen die gekenmerkt worden door prachtige natuur, bruisend stadsleven of juist opmerkelijke culturen. Ga je hier heen, dan weet je zeker dat je een unieke ervaring tegemoet gaat!

Colombia
Dat Colombia steeds populairder wordt is zeker, daarom is het juist nu het perfecte moment om die kant op te gaan. Prachtige stranden en natuur, maar ook bruisende steden vol bezienswaardigheden en heerlijke sfeer. Neem als voorbeeld Medellin, iedereen kent de stad van zijn drugsgeschiedenis, maar is recent van gevaarlijkste stad getransformeerd naar meest innovatieve stad van het land. Met bloeiende kunst & cultuur, maar ook genoeg Colombiaanse vrouwen om te versieren in het fantastische nachtleven dat Medellin te bieden heeft.

A post shared by Christian Byfield Travel (@byfieldtravel) on

Madagaskar
Het land staat op nummer 1 bekend om de prachtige flora en fauna. Je komt hier dieren tegen die je elders nooit zou vinden. Voor sommige mensen is dat juist niet aantrekkelijk, maar tegen dee mooie witte stranden die Madagaskar te bieden hebben heeft, kan niemand wat hebben. Het land zelf is erg goedkoop, de vliegtickets daarentegen wat minder.

Zuid-AfrikaĀ 
Zuid-Afrika heeft het allemaal. Van het spotten van de Big five op safari avondjes stappen in Kaapstad. Het is een prachtig land waar elke reiziger gelukkig van wordt. Wacht alleen niet te lang met dit land ontdekken, het wordt namelijk met de dag toeristischer.

Nepal
De hoogste bergen ter wereld, tropische laagvlaktes en duizenden tempels. Trek door het Himalaya gebergte, of ga neushoorns spotten in hetĀ Chitwan National Park. De mooiste tempels in vind je in Kathmandu sla deze stad dus zeker niet over tijdens je bezoek.

A post shared by CHRISTOFFEŁ (@princeofjetset) on

A post shared by CHRISTOFFEŁ (@princeofjetset) on

Australie
Van moderne steden zoals Sydney tot prachtige kustlijnen en eilanden. Maak een roadtrip en ondervind zelf de schoonheid van dit prachtige land. Het enige nadeel van Australiƫ is dat aardig prijzig is, ga dus verstandig met je geld om.

A post shared by Melanie Jordan Seca (@jordanseca) on

A post shared by Melanie Jordan Seca (@jordanseca) on