Anne Carolien Kohler brengt ons terug naar de zomer

Let’s face it – de Nederlandse zomer is voorbij. Maar dankzij Anne, kunnen we nog even genieten van het lekkere weer. Anne Carolien Köhler, freelance fotograaf, zit momenteel lekker in Gold Coast, Australie. Nadat ze klaar was met de Willem de Kooning Academie besloot ze dat ze wilde reizen en deed dat niet zonder reden. Ze reisde mee (en naar) internationale fashion fotografen om deze te ondersteunen tijdens shoots. 

Haar liefde voor reizen en road trips komen ook terug in haar fotografie. Ze houdt ervan om te verdwalen in de natuur. Na deze dwalen, komt ze terug met geweldig bewijs: foto’s! Anne is een gepassioneerde jonge vrouw die openstaat voor alle kansen die deze wereld haar biedt. Naast fotograaf is ze ook mede-oprichter van R-TIME Collective. R-Time Collective is een creatief collectief van mode & lifestyle fotografen. (www.r-time.nl / www.facebook.com/rtimecollective / www.instagram.com/rtimecollective, lekker compleet.)

carlea-by-anne-carolien-kohler_ freya-by-anne-carolien-kohler-1 freya-by-anne-carolien-kohler-4 freya-by-anne-carolien-kohler-8 freya-by-anne-carolien-kohler-11 kristina-by-anne-carolien-kohler-1 matilda-by-anne-carolien-kohler-1 kristina-by-anne-carolien-kohler-2 kristina-by-anne-carolien-kohler-3 matilda-by-anne-carolien-kohler-2 matilda-by-anne-carolien-kohler mila-by-anne-carolien-kohler-3