Binnenkort stedentripje? Student Hotel Groningen is klaar voor je komst!

Eindelijk, een plek in Groningen waar het voelt alsof je in Amsterdam bent. Face it, eigenlijk willen wij nooit uit de stad weg. Maar nu het Student Hotel een plek heeft gecreëerd waar je als student, young professional of tijdelijke toerist gewoon je ding kunt doen – Groningen, here we come. Vandaar dat we ook even langs gingen, inclusief comfortabel vervoer. 

student-hotel-groningen-1-of-1 student-hotel-groningen-3-of-3 student-hotel-groningen-2-of-3

Het complex met 365 kamers, centraal gelegen in het Ebbingekwartier, combineert eigentijds clever design en hoogwaardige hotelfaciliteiten met kwalitatieve short- en long-stay faciliteiten. Onder andere een gym, bibliotheek, binnentuin, game area, lounges, workshopruimtes, werk- en studieplekken en het aangrenzende bar-restaurant The Pool maken deel uit van The Student Hotel. Mocht je het hotel toch zat zijn en op ontdekkingstocht willen in de stad – die ligt op loopafstand van het hotel.

De Student Hotel kamer

Wat je krijgt wanneer je een kamer boekt? Een compacte kamer, met een comfy bed. Als je partner / vriend(in) je irriteert, pak je gewoon een boek uit het rek en lees je het een en ander over de geschiedenis van het Student Hotel. Of je zet de televisie aan en kijkt je favoriete serie op Netflix. De gitaar in onderstaande foto geeft een beetje vertekend beeld (niet in elke kamer aanwezig), maar staat wel centraal voor de sfeer die in het Student Hotel hangt – open, vrij en elk moment kan er een kampvuursessie ontstaan.

schermafbeelding-2016-09-13-om-14-28-21 schermafbeelding-2016-09-13-om-14-28-34tshg-2146def

tshg-2047def

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie