Dakloze man krijgt extreme make-over en herkent zichzelf niet meer

De dakloze Jose Antonio was vroeger elektriciën in Spanje, maar door een depressie raakte hij aan de straat en leeft sindsdien al meer dan 25 jaar op straat. Hij verdient elke dag een klein beetje geld als parkeerwachter, precies genoeg om de dag door te komen. De medewerkers van een kapsalon tegenover de parkeerplaats zagen hem elke dag en vonden dat hij wel een make-over verdiende. In deze video zie je hoe hij tijdens deze make-over totaal van look veranderd. Zodra hij zichzelf in een spiegel ziet worden de emoties hem even teveel, zo blij is hij met het resultaat.

Check hieronder het volledige verhaal van Jose Antonio.

El espiritu de la plaza

Todos tenemos una historia.. y esta es una de esas que vale la pena contar.Hoy la salvajería cumple 3 años, y queremos compartir con vosotros nuestro proyecto más personal.nuestro resumen de estos 3 años es; el rodearte de buenas personas te hace feliz!

Opslået af La Salvajería på 13. marts 2017

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie