Waarom Daniel Wellington marktleider is voor betaalbare horloges

Het is op dit moment het bekendste fashion horlogemerk in Europa en ver daarbuiten, maar eigenlijk was het een gevalletje van goed geluk. Het was nooit de bedoeling dat het merk zo snel groeide als het gegroeid is, maar alle keuzes die gemaakt werden waren meer dan goed. Daniel Wellington, de creatie van Filip Tysander die hem multimiljonair maakte. 

reinkooyman_8

Het kiezen van het juiste horloge kan lastig zijn. Soms wil je extreem sjiek je pak rocken, maar soms wil je ook gewoon in je t-shirt op het terras zitten. Heb je dan twee horloges nodig? Nee. Filip Tysander had voor ogen dat hij voor zichzelf een horloge moest maken, omdat hij nergens het juiste model kon vinden. Nooit had hij gedacht dat het een commercieel product zou worden waarmee hij én de wereld veroverde en miljoenen binnensleepte. De Zweedse dandy wilde gewoon overal hip voor de dag komen.

 Christoffel Mesman

Alhoewel het merk bekend werd door de NATO-straps, de nylon bandjes, geeft het merk bij hun nieuwe model Dapper ook de optie tussen verschillende lederen bandjes. Het grote voordeel is dat je niet hoeft te kiezen: de bandjes van de Danny Welly zijn eenvoudig te vervangen. Zo ben jij verzekerd van een horloge dat altijd kan.

Wij zijn stiekem best wel een fan van dit merk en zoals je op de foto’s ziet dragen we het zelf ook graag. Genoeg reden om onze lezers ook de mogelijkheid te bieden om een Daniel Wellington om de pols te laten dragen met een beetje korting. Als je de code TheStateOfMind gebruikt bij je bestelling krijg je een steady 15 procent korting van ons. Bestellen doe je overigens via de officiële Daniel Wellington site.

Shots by Rein Kooyman

Model: Christoffel Mesman

Related Posts