Droomhuizen | een eigen eiland dat je ook nog eens kunt verplaatsen

Een eigen onbewoond eiland klinkt soms als een droom, maar die droom wordt binnenkort werkelijkheid. Als het aan Amillarah Private Islands ligt, hebben wij binnenkort allemaal een eigen eiland. Waar dat eiland ligt? Dat mag je helemaal zelf bepalen! Maladiven? Miami? Dubai? Let’s go! 

Naast dat je kunt bepalen waar je het eiland wilt hebben, kun je ook de vorm, stijl en grootte van je eigen eiland helemaal zelf bepalen. Zo zit je niet vast aan een bepaalde vorm die al snel saai wordt (Virgin Islands, looking at your Richard). Dat een eigen eiland hebben een trend is, dat zagen ook de guys van Dutch Docklands. Dutch? Ja, uiteraard is dit kunstwerk een Nederlandse creatie. Al jaren weten wij als geen ander hoe wij water buiten ons land moeten houden en nu dus ook hoe wij land weer terug in het water leggen. Dat is ook waarom Koen Olthuis (Dutch Docks, designer van de eilanden) benoemd is tot een van de meest invloedrijke mannen op het gebied van waterschap door Time Magazine.

67_amillarah-private-island-pi-slide-4 64_amillarah-private-island-pi-slide-1 130_private-islands-amillarah-1 63_amillarah-private-island-pi-3