Een headphone? Ja, maar dan wel een draadloze

Heb jij al een draadloze headphone? Laten we eerijk zijn, dat snoertje van je oortjes zit altijd in de knoop en het draad van je headphone zit eigenlijk altijd in de weg. Met dit in het achterhoofd is JBL een speciale draadloze headphone gaan ontwikkelen die naast dat ie er retestrak uitziet ook heel betaalbaar is. 

jbl-3

Bij de nieuwe generatie JBL E-Series is continue de sportieve muziekliefhebber in gedachten gehouden. De headphone kan met snoertje gebruikt worden, maar ook zonder. Op het moment dat je bijvoorbeeld lekker veel bewegingsruimte nodig hebt, klik je het snoer van de headphone los en kun je gemakkelijk tot 16 uur draadloos luisteren.

jbl-2

De headphone komt in verschillende prijsklasses. Moet je even op de kleintjes letten, dan is er voor jou al een instapmodelletje voor 70 euro. Heb je zoiets van: “Money ain’t a thing als het op muziekgebied aan komt” dan kun je rustig upgraden naar een headphone van 130 euro. Dan krijg je net wat meer comfort en langere batterijduur. Zo heeft JBL voor ieder wat wils. Is toch mooi?

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.jbl.nl/hoofdtelefoons-draadloze/”]Check JBL uit[/button]

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie