Emily Ratajkowski Limited Edition Koffietafelboek

Emily Ratajkowski heeft ondertussen flink naam voor haarzelf gemaakt. Ze begon een bescheiden modellencarrière, waarop ze al snel beroemd werd door de clip ‘Blurred Lines’ van Pharrel Williams en Robin Thicke. Daarop volgden fotoshoots met Sports Illustrated, en toen was de hele wereld verliefd en verkocht. Dit koffietafelboek bestaat uit een fotoserie die plaatsvond voordat de wereld haar in haar armen had omsloten. Fotograaf Jonathan Leder werkte aan de serie A Study in Fetishisms: Manifesto. Volume 1. En Emily Ratajkowski speelde dankzij haar natuurlijke voorkomen voor de camera daarin de hoofdrol. Een 32-pagina’s tellend limited edition koffietafelboek is daar het resultaat van. Waarvan de eerste 250 gesigneerd zijn door Emily Ratajkowski, voor de echte fans.

[button link=”http://www.imperial-publishing.com/collections/frontpage/products/emily-ratajkowski-photobook” size=”medium” text_size=”beta” newtab=”on”]Bestellen[/button]

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie