Het nadeel van ijs is dat het smelt – dus vriesdrogen we het

Feit: IJs smelt. 

 

Om te zorgen dat je ijs langer kunt bewaren, zul je dus een manier moeten vinden om het smelten tegen te gaan. En die manier, die hebben ze gevonden. Het is al jaren bekend dat wanneer je iets droogvriest, je het ellendig lang kunt bewaren. Het klinkt natuurlijk absurd, maar als je bevroren ijs droogvriest, kun je het nog langer bewaren.

ijs-dat-niet-smelt-droogvries

Toen Robert Collignon zijn favoriete ijsje van de ijsboer in Brooklyn mee wilde nemen naar huis, liep hij voor het eerst tegen het probleem aan. Hij bedacht zich geen moment en vroeg of hij een bak mee naar huis mocht nemen. Hij sneed het in plakken en begon.. het te droogvriezen! Dus nu kun jij zijn favoriete ijs overal mee naar toe nemen. Robert zijn missie is dus geslaagd: jou overal op deze planeet van heerlijk ijs uit Brooklyn voorzien!

ijs-dat-niet-smelt

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie