Liefhebbers van SpongeBob kunnen nu zijn ananas Airbnb’en!

En luxe dat die spons leeft, in die ananas van hem. Daar waar zijn buurman het onder een steen moest doen, leeft SpongeBob in een 500 vierkante meter tellend paradijsje. Je hoeft ook niet alleen te gaan, want er zijn twee grote slaapkamers – natuurlijk volledig in onderwater thema.

Mocht je je vervelen, pak je dus gewoon de shell phone en bel je je maten. Of je kijkt je favoriete serie op de duikhelm televisie. Man, dat we dat ooit nog mochten schrijven.. Voor degene wiens interesse wij gewekt hebben, de ananas staat niet werkelijk diep onder zee, maar gewoon in het altijd zonnige Orlando, Florida. Het prijskaartje ligt rond de €3500 per nacht – schelpen worden niet geaccepteerd.

spongebob-pineapple-vacation-villa-punta-cana-7 spongebob-pineapple-vacation-villa-punta-cana-4 spongebob-pineapple-vacation-villa-punta-cana-5

Wanneer je voelt dat je een beetje uitgedroogd raakt, duik je gewoon in het zeer luxe zwembad. Kun je oefenen met bellen blazen en jelly-fish vangen. Wat zeg je? Ik hoor je niet..

Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor!