Supermodels, jachten en een afgelegen eiland zijn ingrediënten duurste festival ter wereld

Fyre Festival is een festival dat alleen is weggelegd voor de superrijken. Het wordt jaarlijks gehouden op een afgelegen eiland van de Bahama’s en is vergelijkbaar met Coachella qua vibe en line-up, alleen dan met een extreem prijskaartje en een max van 10.000 gasten. Het festival vindt twee keer per jaar plaats, één keer eind april en één keer begin mei. De prijzen starten vanaf 12.500 euro per kaartje en je kunt ze alleen in pakketten kopen voor je vrienden. Het goedkoopste pakket bestaat uit 4 kaartjes en daar tel je dus een dikke 50k voor neer. In de prijs zitten dan wel weer je vliegtickets, overnachting op privé boot inclusief personeel. Dus je wordt voor dat geld wel lekker verzorgt. 

Tijdens het festival word er lekker gefeest op verschillende jachten, zijn er VIP main stage tafels, beach clubs en privé vliegtuigen die je meenemen om rondje ste vliegen. Ook kun je snorkelen in de Thunder Ball grot, a la James Bond en zwemmen met wilde varkentjes. Daarnaast zullen er meer dan genoeg modellen rond lopen, waaronder namen als  Emily Ratajkowski en Bella Hadid. Zoals je in de onderstaande video en foto’s ziet, waren zij ook geboekt voor de promotie van het festival.

Al lin-up kun je grote namen als Migos, Lil Yachty, Disclosure en Blink-182 verwachten en nog vele andere grote namen.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie