Werp een blik op de eerste Matinique Concept Store in Amsterdam

Het Scandinavische merk Matinique dat al meer dan 40 jaar ervoor zorgt dat de moderne man fashionable gekleed door het leven kan, heeft zojuist haar eerste concept store geopend in Amsterdam. De winkel staat te schitteren in één van de mooiste straten van onze hoofdstad, namelijk de Utrechtsestraat. Wij werden natuurlijk meteen enthousiast toen we dit nieuws hoorden en hopten afgelopen week langs voor de officiële opening.

De winkel is stijlvol en ruim opgezet waardoor je rustig en op je gemak door alle kleding heen kunt gaan. Wij zijn persoonlijk een groot fan van Matinique vanwege het minimalistische design dat de boventoon voert door de gehele collectie. De man van tegenwoordig is over het algemeen wel een beetje klaar drukke prints en te veel kleur, daar speelt Matinique goed op in. Strakke designs, rustige kleuren en bovenal heel stijlvol. Maar check het vooral zelf even en laat je verrassen door de nieuwe concept store. Hieronder vind je een kleine sfeerimpressie, zodat je alvast een beeld krijgt van wat Matinique voor jou te bieden heeft.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie