Young Amsterdam | Edward Boye teams up met MASON GARMENTS

In onze Young Amsterdam series geven wij jonge creatieve Amsterdammers een bescheiden podium om hun talent aan de rest van wereld te showen. Dit keer laat stylist Edward Boye zijn laatste werk zien. Je hebt hem inderdaad al eens eerder voorbij zien komen en dat komt omdat deze man simpelweg niet stil zit. Lees hier hoe hij zijn laatste werk omschrijft.

“Het was een mooie ervaring om voor het merk Mason Garments te werken. Toen de eigenaar Rendi Aditia mij de kans gaf om de shoot voor de “Omar Splash Campaign capsule collection” te organiseren, pakte ik de uitdaging met twee handen aan, ook vooral omdat het de eerste keer zou worden dat ik samen ging werken met een schoenenmerk.

Ik heb besloten mijn creatieve vriend Calvin Pausania te vragen om deze shoot met zijn unieke en artistieke vaardigheden te fotograferen. Daarnaast heb ik 2 modellen met een egale en krachtige look gevraagd voor deze series. De modellen die wij hebben gebruikt waren enorm goed en hebben duidelijk de nadruk gelegd op alle essentiële aspecten.

Voor deze series hebben wij gekozen voor een minimale look, simpele omgeving met kleine high end details. De series zijn uiteindelijk naar mijn mening mooier geworden dan ik had verwacht en de reacties waren geweldig erop.”

mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-8 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-7 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-6 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-5 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-4 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-3 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-2 mason-garments-%22omar-splash-campaign%22-1

Photography : Calvin Pausania
Styling : Edward Boyé
Models : Jessy jay & Nadia El Ghazouani
Locatie: Alle foto’s zijn genomen in Nederland, in het centrum en op het centrale station van Arnhem.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie