Young Amsterdam | Purify door Carly Schipper

In onze Young Amsterdam series geven wij jonge creatieve mensen een bescheiden podium om hun talent aan de rest van wereld te showen. Dit keer laat fotografe Carly Schipper haar shoot in samenwerking met model Darcy Jonathans zien.

 

Veel mensen raken verdwaald in deze drukke wereld, maar stiekem zijn we allemaal op zoek naar onze individuele ik. Carly Schipper legt individuen vast op beeld die normaal vaak in de schijnwerpers staan. Zo doet Darcy Jonathans die je in deze fotoserie ziet modellenwerk, maar liet ze zich fotograferen op een manier waarop ze zich nooit eerder heeft laten fotograferen. Puur, zonder make-up en zonder crew, in haar ouderlijke slaapkamer in Rotterdam. De serie gaat over de zoektocht naar de persoonlijke vrijheid en welke rol spiritualiteit hierin speelt. Een zoektocht van het model, die zichzelf vindt in haar persoonlijke ruimte.

Fotografe Carly is geïnteresseerd hoe het eraan toe gaat achter de schermen en krast aan de oppervlakkigheid die vaak uitgesproken wordt over modellen en artiesten. Ook zijn de shoots meestal intiem en werkt ze graag alleen. Het enige wat zich in de ruimte bevindt is het model, Carly en de camera wat tegelijkertijd de verbinding tussen hen is.

Darcy Jonathans Darcy Jonathans Darcy Jonathans Darcy Jonathans Darcy Jonathans Darcy Jonathans
Meer werk is te zien op:
Instagram: @carlyschipper