dickpicks van thatlookslikeadick

11 foto’s met wel heel ongelukkige ‘dick pics’

Soms zie je wat je wilt zien en soms zie je iets wat je liever niet had gezien. Maar we zien allemaal wel eens iets waarvan we denken; dit lijkt eigenlijk echt op een piemel. Al weten we ook dat het niet altijd het juiste moment is om anderen daar op te wijzen. Slaat nergens op, want eigenlijk is het vaak juist heel creatief van je dat je er een piemel in hebt herkent.

Je bent met je vriendin in de supermarkt of bij je oma op de koffie en dan zie je het. Dé perfecte piemel look-a-like. Kan je natuurlijk niet maken om op dat moment een grap over te maken en dat is eigenlijk een gemiste kans. Gelukkig maakt het de makers van Thatlookslikeadick niet zoveel uit waar ze zijn, zij zien ze overal en leggen het ook nog even vast om met de wereld te delen. Wij kunnen best lachen om de slecht getimede ‘dickpicks’ dus we hebben het account alvast voor je doorgespit en een selectie gemaakt. 8x een plaat waarbij je het mag zeggen: That Looks Like a Dick.

1. The Perfect ‘Blow’job

2. ‘Sweating your balls off’

3. Nieuwslezeressen zijn sowieso altijd een fijn target 

4. Squat Goals

5. Familie-dag piemel schieten

6. Once you go … white?

7. Niet echt een handige pose

8. Over ongemakkelijke familie foto’s gesproken…

Nog steeds niet uitgekeken? Er zijn er nog veel meer op de originele instagram.

Toch liever vrouwelijke lichaamsdelen dan mannelijke geslachtsdelen? Sylvie Meis staat model voor haar eigen lingerie lijn. That looks like boobs.