53% van alle vrouwen delen deze geheime fantasie over mannen

Werk, loyaliteit, geld, seks, familieleden, communicatie – op het gebied van liefde zijn dit belangrijke begrippen! Om meer te weten te komen over waar al deze dingen staan, werkte verschillende magazines samen om meer dan 1.400 mannen en vrouwen te peilen over de problemen waarover paren het meest ruzie maken. En samen hebben we tal van verrassingen in het proces blootgelegd, waaronder deze lekkernij:

53 procent van de vrouwen fantaseert over uit elkaar gaan met hun significante anderen – en 44 procent van de mannen denkt er helemaal niet aan.

… Dat is waarschijnlijk de reden waarom, zoals een recente studie van Stanford University heeft onthuld, 69 procent van de echtscheidingen door de vrouwen wordt geïnitieerd.

“Deze cijfers – en de kloof tussen de echtscheidingen – bewijzen niet dat mannen gelukkiger zijn in een huwelijk,” zegt Laura Doyle, een intimiteitsexpert en auteur van First, Kill All the Marriage Counselors. “Maar ze suggereren dat vrouwen meer bereid zijn om er iets aan te doen als ze ongelukkig zijn.

De theorie van Doyle is dat vrouwen routinematig de ups en downs van hun relaties evalueren om te beslissen of hun romantische investeringen emotioneel de vruchten afwerpen. Mannen daarentegen hebben de neiging om problemen te compartimenteren, dus één groot pijnpunt – hoewel het hen emotionele stress kan veroorzaken – is minder waarschijnlijk voor hen om de relatie daadwerkelijk te beëindigen.

“Mannen zullen blijven proberen hun partners gelukkig te maken, zelfs als ze daar niet in slagen”, legt Doyle uit. Daarom moeten paren, wanneer er een argument is, duidelijk en direct zijn over wat ze emotioneel en fysiek nodig hebben om het probleem als opgelost te beschouwen. Dit biedt de man een routekaart naar een duidelijke resolutie, en de vrouw met de geruststelling dat de voordelen van uw band ruimschoots opwegen tegen de verkeersdrempels.

Related Posts