6 tips om dichter bij die miljoen te komen

De meeste mensen wachten tot kansen in hun schoenen worden geworpen. Dit is precies waar het mis gaat. Je moet de wens hebben zelf succesvol te worden en je eigen omstandigheden willen verbeteren met een proactieve houding. Verbeter je eigen skill set om zo briljante dingen van de grond te krijgen. Presenteer je aan de buiten wereld hoe jij gezien wilt worden en trek daarbij succes aan op een natuurlijk wijze. Deze tips zullen je helpen richting die miljoen.

1. Investeer op zijn minst 10% van je inkomen in jezelf
De meeste mensen willen spullen gratis hebben, maar juist daardoor heeft het product nauwelijks tot geen waarde meer. Je moet het zo zien als je niet investeert in de business waar je je in begeeft, dan zal je waarschijnlijk nooit werk van hoge kwaliteit gaan afleveren. Voor elke €10 die je investeert in je eigen educatie, netwerk en skills zal je in €100 terug krijgen in de toekomst. Doordat je investeert in je eigen toekomst neem je het serieuzer en zal je automatisch meer betrokken zijn bij de route die je aflegt naar succes.

2. Pomp 80% van je ‘vrije’ tijd in dit project
De meeste mensen werken voor hun maandelijkse paycheck en niet om het verschil te maken binnen hun werkveld. Besteed je tijd goed en bedenk altijd of je er in de toekomst iets voor terug zal krijgen. Tijd is namelijk iets wat je niet terug kan krijgen. Stop met het tot je nemen van slechte media. De succesvolste mensen zorgen dat ze kwaliteit tot zich nemen om hun kennis te verbreden, omdat ze zich realiseren dat dit hun marktwaarde bepaald. Hoe kan je anders hoogstaand werk leveren? Wat je binnen krijgt aan informatie vertaald zich direct in wat voor werk je levert.

3. Werk niet voor het geld, maar om te leren
Succesvolle en gelukkige mensen werken om te leren en niet om te verdienen. Onsuccesvolle en ongelukkige mensen werken om geld te verdienen. 20% van je energie moet zitten in het ‘echt’ werken. De rest van de tijd moet je bezig zijn met het verbeteren van jezelf en uitrusten. Vergelijk het met topsport. Je lichaam moet ook rusten na een intensieve training. Alles wat je leert zal zich uit betalen. Uiteindelijk zal je ervoor zorgen dat je hoge bedragen kan vragen voor wat je aflevert, omdat niemand het simpelweg zo goed kan als jij.

4. Zorg dat je niet hebzuchtig bent, maar ook geeft om anderen
Op een gegeven moment kom je erachter dat het een lekkerder gevoel geeft om te geven inplaats van alleen maar te krijgen. Je krijgt op deze manier inzichten in hoe je relaties met partners naar een hoger level kan slepen. Het zal leiden tot diepere relaties en mensen zullen van van je werk gaan houden. Dit zal leiden tot meer kansen en je werk wordt meer gewaardeerd.

“The world gives to the givers and takes from the takers.”

5. Durf te dromen en face je problemen
Kijk naar je huidige doelen, waarom is dit je doel? Wat zal er gebeuren als die €3000.- die je in de maand had voorgesteld €30.000 wordt? Is dit mogelijk? Natuurlijk! Er zijn genoeg mensen die het al doen. Het enige verschil tussen jou en hen is relaties, educatie en een goede strategie. Je moet alle aspecten in het leven serieus nemen en afleidingen proberen te beperken.
Onderweg kom je veel opdrachten tegen die spannend of eng zijn, maar bij het overgaan van deze grens word je steeds succesvoller. Veel mensen durven deze stappen namelijk niet te maken.

6. Focus niet op tijd en inspanning die het kost, maar op resultaten
Zorg dat je gebrand bent om resultaten te boeken. Succes is alleen meetbaar in resultaten. Dit is gedachte verschil tussen werknemers en ondernemers. Aan het einde van de rit is het belangrijk wat je hebt bereikt en niet hoe druk je bent geweest.

Als je dit leest hoe sta jij tegenover deze 6 punten? Hoe graag wil je een miljonair worden? Hoe groot durf je te denken?
Ben je opzoek naar nog meer tips richting de top? Lees dan ook even 5 tips die zorgen dat jij sneller de top bereikt.

 

Related Posts