ADE 2017 De 3 vetste events die bewijzen dat ochtendfeestjes het nieuwe afteren zijn

Het grootste Amsterdamse dans festijn staat weer voor de deur en we zien nu al dat het dik gaat worden. Met ruim 350 feesten op 75 locaties gaat Amsterdam sowieso op zijn kop staan. De vraag is alleen waar je naar toe gaat om er echt álles uit te halen. Voor je avondprogramma heb je als het goed is al kaarten maar daar houdt het niet op. Voor de echte die hards hebben we hier de beste ochtend feesten.

We kennen allemaal het idee van afteren: je gaat lekker op een feestje en wilt aan het einde eigenlijk nog niet naar huis. Helaas hebben afters ook een eindtijd en wordt het daarna zoeken naar een lekker plekje om nog even door te genieten van het jaarlijkse spektakel. Gelukkig is er een oplossing voor al je ADE wensen, de ochtendfeestjes als post-after pre-party. Ideaal. Dit zijn onze favorieten.

Nog meer must-see op ADE 2017:

Into The Woods is er dit jaar ook bij, zelfs ‘s ochtends!
Ook een leuke verschijning op ADE: Into The Woods! Iedereen kent de legendarische bosfeesten al van de weekenders die aan het eind van de zomer plaatsvinden, maar voor het eerst komen ze nu ook naar ADE! Samen met Noorderlicht nemen zij de NDSM werf over voor een speciale weekender die ook zondagochtend actief is. ADE Hangover is hun speciale zondagochtend programma met DJs die ‘s avonds nog op festivals stonden en constante livemuziek. Geen echte after maar wel de perfecte kater activiteit, bands, DJs, eten, markt en zelfs hot-tubs. Daarbij is het ook nog eens gratis.

Tropical Party Paradise by Sam Feldt’s Heartfeldt Pool Party
Voor wie toch liever ‘s avonds feest maar niet in een donkere kelder wilt uithangen is er de derde editie Heartfeldt Pool Party in het Sloterparkbad. Na uitverkochte edities op ADE en Miami Music Festival zijn ze terug met een repertoire aan opblaas eenhoorns waardoor het sowieso wild wordt. Armin van Buuren schijnt te komen en zelfs wij zijn er bij.

Locatie: President Allendelaan 3
Tijd: 21.00 tot 03.00
Entree: €37,95

Voor de creatieve feestganger: Win je eigen club in De Marktkantine in Amsterdam
De oprichter van DGTL en Straf_werk is opzoek naar hét nieuwe clubconcept voor Amsterdamse studenten. Iedereen met een creatief concept voor een clubavond mag zijn idee pitchen in een video. De winnaar krijgt €2.500 startkapitaal van de Rabobank Amsterdam én geeft 7 December 2017 zijn eigen feest in De Marktkantine in Amsterdam. De zoektocht onder de naam Partymacher is 5 Oktober gestart en bestaat uit twee fasen: eerst pitch je je idee op hun website (kan nog tot 29 Oktober!!). Ideeen met meer dan 100 stemmen komen bij de jury terecht. De jury bestaat uit professionals van Apenkooi Events, Rabobank Amsterdam en De Marktkantine. 30 Oktober wordt de winnaar bekend gemaakt en heeft dan nog een week om zijn clubconcert tot leven te laten komen op 7 December. Als winnaar kan je meteen even je staaltje party-kennis laten zien en maak je ook meteen kans op een carrière in de feestindustrie. Heel vet dus.

Meedoen kan op: Partymacher.amsterdam

Related Posts