On The Radar | Aruba vibes met Angelique

Angelique en Johnathan zijn opgegroeid op Aruba en wonen daar nog steeds. Aruba, het eiland waar het hele jaar door een zomerse temperatuur van rond de 30ºC je verwarmd en het strand altijd dichtbij is. Het eiland waar je niet meetelt als je niet minimaal vier talen spreekt. Of op zijn minst begrijpt. 

 

 

 

Wij leerden de twee kennen op Instagram en raakten geinteresseerd in hun verhaal. In hun vrije tijd gaan Johnathan en Angelique op zoek naar spannende en mooie plekken om foto’s te maken. De foto’s bevatten veel strand, zand, zon en.. Angelique. Vaak in haar bikini, vaak met een smoothie in haar hand. Ze vinden Aruba klein, maar er valt nog genoeg te ontdekken – voor ons positief, dat betekent nog meer foto’s. Foto’s waarop ze visuele verhalen willen vertellen en de kijker hetzelfde magische gevoel willen geven als zij hadden op het moment van de foto. Keep the magic coming!
Met Angelique Janssen en Johnathan Baena op Aruba Met Angelique Janssen en Johnathan Baena op Aruba Met Angelique Janssen en Johnathan Baena op Aruba Met Angelique Janssen en Johnathan Baena op Aruba
Related Posts