AutoRAI 2015; De beleving

De geschiedenis van de AutoRAI gaat terug tot 1895, maar wij waren bij de editie van 2015 aanwezig. De uitgebreide verzameling van auto’s in verschillende klassen, van klassiek tot supercar deed ons mannenhart sneller kloppen en onze toekomstige portemonnees snel een stuk dunner worden. Welke auto zou je kopen als je al het geld van de wereld had? Hier stonden ze (vrijwel) allemaal.

Natuurlijk kennen wij de basis van de autotechnologie. GTi bijvoorbeeld? Betekent gewoon Gran Turismo Injection. Hoe duur de Lamborghini Huracan is? €205.095. Maar om nou te zeggen dat wij de experts zijn? Nee, dat laten we graag aan andere magazines over. Wij vinden het leuk om jou te vertellen waar wij hyped over raakten. Met tekst én foto’s. Dus dat doen we ook!

_MG_8446

 

Als je een Porsche sleutel kunt laten zien, mag je een proefrit komen maken.

Op de voor ons essentiële vraag: “Hoe hard boekt ie ‘m nou eigenlijk?” Kregen we een niet begrijpende, vragende blik terug. Dat soort vragen was de Lamborghini dealer niet gewoon en onze schoenen vond hij ook maar opmerkelijk. Wij op onze beurt vonden zijn stropdas te strak zitten, dat was waar onze wegen zich scheidden.

Naast het feit dat de Mercedes stand de leukste dames had, had Honda ook enkele modellen met welgevormde achterkanten. Wat niet op de uitnodiging stond, was dat je je eigen step mee mocht brengen, voor ons een waar gemis – maar alsnog bleek de beurs een hele happening. Van het net doen of we Max Verstappen waren tot het koffie drinken op de Porsche stand tot het handen schudden met meneer Bleekemolen himself. Meneer Bleekemolen doet overigens niet zo moeilijk over meerijden met zijn Bleekemolen Experience auto’s;

Jullie willen even een rondje rijden? Dan pakken we even wat!

 

Bidden dat we ooit een van die auto’s mogen bezitten…

_MG_8384

Related Posts