De 5 tofste tweedehands motoren die nu te koop staan

Zodra de zomer weer gearriveerd is begint het bij ons altijd meteen te kriebelen om lekker motor te gaan rijden. En daarom checken wij ook regelmatig wat er voor moois te koop staat op de tweedehands markt. En als we dat dan toch doen, dan kunnen we al het moois dat wij tegen komen natuurlijk net zo goed met jullie delen. Hieronder vind je een lijstje met de, naar onze mening, tofste motoren die nu op de tweedehands markt verkrijgbaar zijn.

1. Ducati Scrambler 600 Enduro Special

Deze Ducati Scrambler is een zeldzaam pareltje. Het model komt uit 1993, maar is enkele jaren geleden geheel verbouwd waardoor hij er als nieuw uitziet. Het is een combinatie tussen een Ducati en een KTM waardoor de fiets een toffe off road look en feel heeft gekregen. De motor heeft een inhoud van 864 CC waardoor het aardig veel kracht heeft voor zo’n lichte motor. Als je een tweedehands Ducati wilt kopen is Gashendel.nl een goede plek om te beginnen met zoeken. Vraagprijs: 7790,-.

2. Gas Gas CR 450

Als je echt de mogelijkheid wilt hebben om off road te gaan, dan is de Gas Gas CR 450 precies wat je nodig hebt. Een lichte bike, met 450 CC, wat genoeg is om er flink mee te kunnen crossen. Niet persé heel leuk om mee op de snelweg te rijden, maar des te leuker om de natuur mee in te gaan of wheelies mee te gaan oefenen. Vraagprijs: 4450,-.

3. BMW K100 Caferacer

Voor iedereen die iets van motoren af weet, is het duidelijk dat deze motor flink verbouwd is. Normaal is de BMW K100 een grote tour bike, maar daar is zoals je ziet, vrij weinig van terug te vinden. Deze K100 is heel netjes omgetoverd tot een toffe caféracer. De motor heeft een inhoud van 1000 CC waardoor het een aardige zware motor is. Vraagprijs: 3.500,- euro.

4. BMW Sport R nine T

Deze BMW heeft wederom een caféracer look door de kuip aan de voorkant. Maar vergis je niet, dit is een retesnel model. Met een motorinhoud van 1200cc ben je wel heel snel van café naar café. De prijs is wel aardig aan de hoge kant, maar dan heb je ook wel een motor die tiptop in orde is. Vraagprijs: 12.000,- euro.

5. Triumph Caféracer

Het Britse merk Triumph heeft een historie in mooie caféracers maken. Deze fiets is daar een mooi voorbeeld van. Met 850 CC is het een aardig snel model, maar dat is natuurlijk niet et hoofddoel van een caféracer, het gaat om de looks en die zijn on point. De vraagprijs ligt op 3.500,- euro, wat een klein prijsje is voor zo een leuke motor.

En als je dan binnenkort de trotse bezitter bent van een nieuwe motor, wil je die natuurlijk wel even goed gebruiken. Lees daarom vooral ook even dit artikel over de leukste motorroutes in Europa.

Related Posts