De Moto Adonis custom is af! En hij is heel dik geworden! ?

Afgelopen weekend op de Big Twin Expo onthulde Moto Adonis en Choppershop.com een unieke bobber op basis van een Harley-Davidson 883 Sportster uit 1997. Deze custom is niet te koop, maar wordt door Moto Adonis via MotoShare verhuurd om de bouw te financieren. Na 200 keer te zijn verhuurd zal de motor worden verloot onder de huurders. 

Daan Borsje, oprichter van Moto Adonis: “Wat een uitdagend project! Een motor goed verbouwenbetekend dat je looks moet combineren met performance. Al helemaal bij deze motor, want via MotoShare gaan er 200 motorrijders een dag goed op rijden. De motor moet er dus goed uitzien en duurzaam zijn. Daar heb ik veel aandacht aan besteed en met Choppershop.com de onderdelen speciaal op geselecteerd.”

Je kunt via de website van MotoShare voor €99 een ticket kopen. Met een Moto Adonis ticket kun je één dag de bobber huren. Voor de onthulling van de motor zijn er al 80 huurdagen vooruit geboekt voor een totaal bedrag van €7.920,-. Er zijn nog 120 huurdagen beschikbaar. De verwachting is dat na de onthulling de laatste huurdagen snel worden geboekt en dat daarmee de totale bouw van deze custom is gefinancierd.

‘Crowdfunden’ van een professionele custom motor

Moto Adonis startte in september dit custom bouw project. Moto Adonis verbouwt met onderdelen van Choppershop.com een Harley-Davidson 883 Sportster om tot een moderne bobber en verhuurt deze via MotoShare om de bouw te financieren. Eerder dit jaar ‘crowdfunde’ Wrench Kings en Ironwood Motorcycles op dezelfde manier al twee custom motoren.

Moto Adonis

Daan Borsje is de oprichter van Moto Adonis. Sinds de oprichting in 2012 heeft Moto Adonis meer dan 200 custom motoren gebouwd. De meest bekende motor van Moto Adonis is “Mad Flat”, een custom flat tracker waar professioneel mee wordt geraced op diverse racetracks door Europa.

Choppershop

Choppershop.com is gespecialiseerd in de online verkoop van motorfietsonderdelen voor choppers. Het is onderdeel van Motorcycles United, de grootste aanbieder van onderdelen voor caferacers, scamblers en bobbers. Motorcycles United verkoopt over de gehele wereld.

Related Posts

Size? X Nike Killshot

Het lijkt wel alsof elk merk hun oude collecties uit het magazijn pakt, er een goede tweede partij…