De Rotterdamse Sonny Forelli komt weer met heerlijke mixtape: Demolition Man

Vandaag dropte een nieuwe mixtape van onze favoriete DJ uit Rotterdam. Sonny Forellli is back at it again met een tape als nooit te voren. Druk op play en laat je meenemen op een reis door de mixtape. En lees ondertussen hieronder een klein mini interview waar Sonny in een paar woorden vertelt over het idee achter zijn nieuwe tape.

Wat is het idee achter de verschillen stijlen muziek in de mixtape?

Er is mega veel goede muziek en wat ik tegenkom wil ik niet alleen voor mezelf houden. Ik probeer door verschillende genres te mixen, de luisteraar open te laten staan en kennis te laten maken met nieuwe muziek.

Als intro horen we een hele aparte radio commercial. Waar vind je zoiets?

Dat is Amor FM, echt een waanzinnige radio zender. Ik heb een keer een autorit met gappies meegemaakt van Rotterdam naar Den Haag en pas toen we Den Haag in reden, hoorden we het eerste nummer. Daarvoor werd er aan één stuk door gepraat in een voor ons onbekende taal met af en toe een paar woorden in het Nederlands. Voeg daar de waanzinnige stem en intonatie van de radiodj aan toe en je hebt een top show.

Daarnaast vind ik het sick dat radio reclames je altijd weer terug naar de realiteit brengen. Je zit op een vliegend tapijt van niet denkings tijdens de nummers, maar als de reclame begint, val je ervan af en lig je weer met je gezicht in een hypotheek, of een scriptie.

Wat is de boodschap van de mixtape? 

In de mix zit ook een protest tegen oorlog en de dood, omdat die dingen kaki zijn. Why Go To War en Saa Magni van Oumou Sangare gaan hierover en ook Amor FM levert zijn bijdrage.

Related Posts