De toekomst van zwembaden is hier: Container Pools

Het is lekker warm buiten, je hebt een stukje grond achter je huis waar je niks mee doet en wat centen op de bank. Dus je koopt een shipping container. Hoezo? Om er een zwembad van te maken, natuurlijk. Het is een vrij eenvoudige oplossing. Je weet dat de containers waterdicht zijn, je weet dat de containers gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen. Je hebt er alleen nog nooit aan gedacht om er met een plons in te springen. Tot vandaag! 

Uiteraard zijn containers de trend op huizengebied de afgelopen tijd. Maar dat je er naast in wonen ook in kunt zwemmen – dat is sick. Modpools is het bedrijf dat jou een kant-en-klare kan leveren, maar dat is eigenlijk een beetje vals spelen. Daarnaast moet het vast een stuk goedkoper kunnen dan €25.000.

Nog een groot voordeel is dat je ze eenvoudig kunt verplaatsen – mocht je bijvoorbeeld willen verhuizen. Elk zwembad wordt gemaakt naar de wens van de klant, of je nou een raam in de zijkant wilt of een duikplank. Alsof dat niet genoeg is, kun je je zwembad controleren met je iPhone. Wordt het koud? Zwembad warmer. Wil je wat meer uitdaging? Hup, jets aan. Donker? Zet het licht aan – doet het vast goed op feestjes. Dit, is de toekomst.

Related Posts