Desperados Sound Stage W.T.F.

Desperados organiseert uniek muziekexperiment in Amsterdam

Op 24 maart organiseert Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency) een uniek en interactief D.I.Y. muziekexperiment onder begeleiding van DJ KiNK, één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment. Voor dit experiment zal DJ KiNK in SugarCity samen met artiesten en creatieven van over de hele wereld een live performance neerzetten die nooit eerder is vertoond.
Sound Stage W.T.F. is het vijfde onderdeel van de Release Your Inner Tequila-campagne van Desperados.

Namens Nederland zullen onder andere producer DJ Brooklyn en zangeres Rochelle (o.a. Yellow Claw) meedoen aan dit unieke sound experiment.
Hiervoor bouwt Desperados auto’s en andere voorwerpen om tot volwaardige en unieke soundsystemen die in een cirkel worden gezet op het event om zo een full surround sound beleving te geven aan de bezoekers. Als hoogtepunt zal DJ KiNK ter plekke met dit team live een nieuwe track maken en door middel van een volledig interactief D.I.Y-performance samen tot de ultieme partytrack te komen.

De Do It Yourself (D.I.Y) party trend is de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. In Europa en daarbuiten neemt het partypubliek het heft in eigen handen om zelf de ultieme party experience te creëren. Desperados support deze trend en biedt artiesten en creatieven de kans hierin nog verder te experimenteren dan ooit tevoren mogelijk was.

Wil jij hierbij zijn om dit spektakel live te aanschouwen? Geef je op via soundstage@desperados.com en wie weet kan jij er zaterdag 24 maart bij zijn met een vriend of vriendin.

Over Desperados Sound Stage

Sound Stage is het ultieme muzikale Do it Yourself-project en het vijfde onderdeel van de Release Your Inner Tequila-campagne van Desperados, een serie unieke events om muziek op een geheel andere en vooral eigen manier te creëren en beleven. Zo organiseerde Desperados binnen deze unieke serie eerder al een event als Basedrop, waarbij festivalgangers gewichtloos in een vliegtuig boven Las Vegas hingen en op de

dampende muziek een base ervaring voelden die ongeëvenaard was. Maar ook Skyfest; het eerste festival waarbij een vloot heteluchtballonnen een aantal dansvloeren letterlijk de lucht introk. Festivalgangers konden zo op ‘sky high’ hoogte genieten van (house)muziek en de wereld van bovenaf bekijken.

Over dj KiNK

KiNK (Strahil Velchev) is een van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment, met festivals als Lovebox, Awakenings en Snowbombing in zijn tourschema. In tegenstelling tot veel andere dj’s draait hij niet alleen zijn eigen tracks achter de draaitafel, maar heeft hij de skills om tijdens livesets met nieuwe en klassieke sounds een vernieuwend masterpiece te produceren.

 Over Desperados
Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en het ultieme partystarter drankje voor in clubs, op festivals en op het feestje thuis. Al ruim twintig jaar is Desperados dankzij de evenwichtige combinatie van een volle lager met een boost tequila geliefd onder jonge volwassenen. Desperados werd een internationaal succes en wordt verkocht in 84 landen wereldwijd.

www.desperados.com

 

Locatie:

SugarCity

Haarlemmerstraatweg 11
1165 MJ Halfweg

Related Posts