Eindelijk een reistassenlijn voor stijlvolle reizigers

Voor wie van klasse en comfort houdt, komt het Zweedse merk Thule nu met Scandinavisch design op wielen. De Thule Subterra is een complete lijn van stijlvolle reistassen en trolleys, voor de liefhebber van minimalistic en smart design.

Bij de Subterra-lijn ligt de focus op slimme oplossingen, ease of use, hoge kwaliteit en clean design. De tassenlijn straalt allure uit en is dan ook ontworpen door het meermaals onderscheiden designteam van Thule.

Smart design: Wie veel reist gaat voor comfort. Slim ontworpen bagage is dan belangrijk. Daarom beschikt de Thule Subterra-collectie over smart features, zoals bijvoorbeeld een compression board (een tussenschot) dat ervoor zorgt dat je zonder kreukels in je kleding op je afspraak verschijnt.

Veelzijdig gebruiksgemak: Een aantal van de Thule tassen is ook nog uitgerust met multifunctionele features, zoals de innovatieve 2-in-1 oplossing. Hiermee is het mogelijk de rolkoffer als één ruimbagage-item in te checken, óf als twee kleinere handbagagestukken. Perfect dus voor zowel business- als citytrips.

Hoge kwaliteit: Thule heeft de reputatie hoge kwaliteitsproducten te leveren en hanteert dan ook de strengste normen voor het testen van alle producten. Door het gebruik van luxe materialen, is de Subterra-lijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

Clean look: De Subterra-collectie beschikt over een verfijnd en clean ontwerp dat allure uitstraalt. Écht Scandinavisch design dus.

De Subterra-lijn is in drie kleuren beschikbaar en verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs variërend van € 119,95 voor de 23L backpack tot € 349,95 voor de 56L rolling duffel.

Related Posts