Business tablet HP Elite X2

Get down to Business met de nieuwste HP tablet Elite X2

Kun je niet kiezen tussen een tablet of een notebook? Waarom niet gewoon beiden dan?  Waar vroeger een keuze gemaakt moest worden, is dat nu verleden tijd door de nieuwe HP Elite X2. Hybride producten kenden we natuurlijk al langer, maar nog niet op dit professionele niveau. Een sterke business tablet die het beste van verschillende werelden vertegenwoordigt; kracht, design en lichtgewicht. 

Waar staat de HP Elite X2 voor?

De HP Elite X2  is een veelzijdig tablet met de kracht van een volwaardig notebook. Het slanke, lichte en krachtige ontwerp van de HP Elite X2 maakt het de ideale notebook voor professionals die veel onderweg zijn. De tablet is slechts 8.1 mm dik, weegt minder dan 1 kg(!) en is voorzien van een ingebouwde kickstand die tot 150 graden verstelbaar is voor verschillende standen. Prestaties zijn het allerbelangrijkst voor mobiele professionals. Daarom biedt de x2 een lange batterijduur, veel mogelijkheden met Windows en is het device uitgerust met de 6e generatie Intel® Core™ M vPro™ processor voor hoge prestaties tegen een laag stroomverbruik. Een ingebouwde SSD zorgt voor een fanless design waardoor het device muisstil werkt zonder geluiden van bewegende delen.

IMG_7129

Perfecte team player

Naast SSD technologie is de Elite x2 ook uit te rusten met een SED SSD of NVMe technologie. De Elite x2 maakt het gebruikers eenvoudig met collega’s samen te werken dankzij premium audio van Bang & Olufsen en HP Noise Reduction Software zodat conference calls soepel verlopen. De samenwerking met Bang & Olufsen is een echt key feature die de HP Elite X2 onderscheid van andere tablets. Kenners weten het al langer, maar wie voor design en geluid gaat, kiest voor Bang & Olufsen. Dit is gewoon een hele fijne combinatie.

 

Business tablet HP Elite X2

Flexwerken

Hierboven zie één van onze redacteurs voor ons kantoor op Amsterdam Zuid de ultieme flexwerker uithangen. Snel onderweg nog even wat werk verrichten? Klap deze lichtgewicht uit en je werkt op elke locatie net zo lekker als achter je eigen bureau. Zeker met de aankomende zomerdagen dus een perfecte optie. Zie je jezelf al lekker in het park of op je balkon aan het werk? Wij onszelf in ieder geval wel. Via onderstaande link vind je alle aankoop informatie die je nodig hebt. At your service.

www.youtube.com/watch?v=livyv72GxKM

?Bestel hier jouw HP Elite X2

Related Posts