Had ik maar een aansteker bij me!

Sinds steeds minder mensen roken, hebben ook steeds minder mensen een aansteker bij zich. En dat terwijl een aansteker valt onder de categorie ‘altijd handig’. Let maar op, er komen diverse momenten in je leven voorbij waarop je denkt: had ik maar een aansteker. Bijvoorbeeld …

… als je dat bierflesje niet open krijgt

Oké, eerlijk is eerlijk. In dit geval is een bieropener ook handig. Maar die kun je slechts gebruiken voor het openen van een biertje. Een aansteker heeft veel meer functies. Bovendien ben je zo’n officiële bieropener steeds kwijt. Terwijl die aansteker gewoon in je broekzak zit!

… als je sfeer nodig hebt

Een kaarsje aansteken, een sfeerlichtje tijdens een concert of gewoon een kampvuur aansteken. Drie sfeervolle momenten die nu eenmaal niet zonder vuur kunnen. Hoe handig is dan die aansteker, die je altijd bij je hebt? 

… als de stroom uitvalt

Van het een op het andere moment gebeurt dit meestal. Ineens zit je in het pikkedonker. Ga nou maar eens zoeken naar die zaklamp of dat doosje lucifers. Je bent de held van de dag als je een aansteker bij de hand hebt. Alleen al zodat je niet overal tegenaan loopt, op zoek naar die zaklamp. 

… als iemand je om een vuurtje vraagt

Natuurlijk is dit een versiertruc. Maar ook een oprechte vraag. Als iemand een vuurtje van je wil, wil hij misschien meer dan een aansteker lenen. Hoe fijn is het dan dat je met die aansteker alvast de eerste kou uit de lucht haalt. Letterlijk!

… als relatiegeschenk

Ben je klaar met de stokken kaarten, de eeuwig onvindbare pennen of de ludieke voorwerpen met logo? Laat dan aanstekers bedrukken! Je hebt hierboven kunnen lezen dat niemand zonder aansteker kan. Grote kans dus dat een aansteker minstens eens per gebruikt wordt. Hoe tof is het dan dat de krijger dankbaar aan jouw bedrijf denkt?

Related Posts