Heartfeldt.me: Een uniek kijkje in het muzikale leven van DJ Sam Feldt

Met Amsterdam Dance Event in zicht, onthult Sam Feldt zijn gloednieuwe platform voor fans: Heartfeldt.me. Op het online platform, gemaakt in samenwerking met Fangage.me, vinden liefhebbers onder meer exclusieve muziek, winacties, maar ook behind-the-scenes beelden. Met twee simpele clicks om aan te melden, duikt de fan in de wereld van de Nederlandse hitmaker. Hiermee is Sam Feldt de eerste artiest met een platform als dit.

Heartfeldt.me bestaat uit vijf verschillende onderdelen: Radio Show, Mixtapes, Winacties, Adventures en Muziek. Gebruikers kunnen als eerste zijn nieuwe muziek horen en lezen over aankomende shows, nog voordat iemand anders dit te weten komt. Ook Sam zijn mixtapes, gratis tracks en radioshows allemaal beschikbaar en gemakkelijk te downloaden.

Daarnaast krijgen de fans met ‘Heartfeldt Adventures’ een exclusief kijkje in zijn leven tijdens het toeren, liveshows en nog veel meer. Ook zijn er exclusieve meet & greets te winnen en merchandise. Producers kunnen op de site demo’s plaatsen voor Sams radioshow, terwijl andere gebruikers luisteren en feedback kunnen geven op elke demo. Ook op de agenda: Q&A’s met verschillende mensen uit de scène, die direct te livestreamen zijn naar telefoon of tablet.

Sam introduceert Heartfeldt.me tijdens de Turning the Artist/Fan Interface Around-panel tijdens ADE University, waar hij de relatie tussen fan en artiest zal toelichten. De dag erna zal hij ADE’s eerste poolparty ooit hosten: Heartfeldt and Friends. Registreer jezelf en krijg alle exclusive info die je wilt hebben!

Related Posts