76 seconden Lamborghini Centenario is een goede tijdsbesteding

Er zijn al aardig wat foto’s voorbij gekomen van een stilstaande Lamborghini Centenario, maar nu heeft het bedrijf de motoren laten draaien. De limited edition hypercar ter ere van de 100ste verjaardag van oprichter Ferruccio Lamborghini heeft de meest krachtige Lamborghini motor tot nu toe, een 770 hp V12. 

Schermafbeelding 2016-08-02 om 11.15.12

Die V12 zorgt ervoor dat de auto van 0 tot 100 kilometer per uur gaat in 2,8 seconde en een top snelheid aantikt van 350 kilometer per uur. De Centenario body is volledig opgebouwd uit carbon, waardoor je de auto ook in complete carbon look kunt kopen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om er een giftig kleurtje overheen te spuiten, wat eigenare waarschijnlijk liever doen. Want met deze auto, waar er maar 40 van gemaakt zullen worden, wil je opvallen. Van de 40 zijn er trouwens 20 met en 20 zonder dak. Welke kies jij?

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie