Lowlife: Rest In Peace VX

De Haagsche LOWLIFE crew staat bekend om z’n mixtapes met de beste vibes en nog beter gefiets. Altijd gefilmd op, zoals we het het liefst zien en zoals het hoort, de welbekende VX1000. Nu was Jack Nieraeth op een trip met de jongens van THE BRIDGE, om te filmen voor The Bridgetape 2. Dat ook de eikels op de wereld in zien dat VX camera’s steeds schaarser en waardevoller worden blijkt maar weer, een of andere sneuneus heeft Jacks camera tas gejat… Met daarin niet alleen Jack’s VX1000 maar ook een VX2100 van een maatje. Fisheye’s weg, alles helemaal kut.

Jack heeft van de footy die hij thuis nog op de computer had staan, deze mixtape gemaakt. Wat ons betreft een waardig afscheid en ode aan zijn VX! We hopen natuurlijk dat er snel weer een nieuwe aan zit te komen.

‘I went to Barcelona on a trip with The Bridge bmx guys to film and ride for The Bridgetape 2. Unfortunately some fucker stole my camera bag along with Jan Cannoodt’s VX2100 and my VX1000.. This is the last footy I had laying around for some mixtape.. Rest in Peace VX :(‘ – JACK

[button link=”https://vimeo.com/lowlifecrew” size=”large” text_size=”gamma” newtab=”on”]LowLifeCrew[/button]
Related Posts