Met dit apparaat is binnen een minuut je muggenbult weg

Hoewel iedereen dol is op de zomerse dagen, brengt dit seizoen ook een aantal ergernissen met zich mee. Onze grootste ergernis is zonder twijfel de muggen die opeens overal vandaan lijken te komen. En naast dat ze je uren wakker kunnen houden met hun uiterst irritante gezoem, is het vervelendste wel de jeuk waar je achteraf mee rond loopt na een steek. Tot zo ver wisten wij nog niet echt een goed middel dat kon helpen tegen deze irritante jeuk, totdat we de Bite Helper tegenkwamen.

Deze gadget beschikt over een ‘Thermo-Pulse Technology’ die ervoor zorgt de jeuk binnen een minuut als sneeuw voor de zon verdwijnt. Eigenlijk nog korter zelfs, want het beste resultaat boek je als je het apparaat 30 tot 45 seconden op de bult gedrukt houdt.

Hoe het werkt? Zodra muggen je steken laten ze een gif achter in je bloed. Je lichaam herkent het gif niet en gaat als tegenreactie het gif aanvallen, wat voor een bult zorgt. De Bite Helper zorgt voor hitte en vibratie op de bult wat ervoor zorgt dat het gif oplost en dat de bloeddoorloop gestimuleerd wordt.

De Bite Helper kost 39,95 dollar en is hier te bestellen.

Related Posts