Modern Women | Jessie Andrews door Henrik Purienne

De 23-jarige Jessie Andrews heeft met haar jonge leeftijd al aardig wat ondernomen. Zo is ze groot geworden in de porno-industrie (al heeft ze dat imago van zich afgeschud), runt een eigen bedrijf, is ze ontwerper van juwelen en DJ. Je kent haar ook van de provocerende campagnes van American Apparel. In deze shoot werkte ze samen met de Zuid-Afrikaanse fotograaf Henrik Purienne.

Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne Jessie-Andrews-Henrik-Purienne

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie