Praktisch alles wat je nodig hebt kun je goedkoper kopen dan je denkt

Online shoppen is tegenwoordig  bijna normaler dan gewoon winkelen. En daar is een goede reden voor, je kan online namelijk veel makkelijker en efficiënter prijzen vergelijken dan in winkels. Je opent een paar web stores en vergelijkt in enkele minuten via welke site je het goedkoopst aan je product kunt komen. Dat neemt niet weg dat offline shoppen natuurlijk ook zijn charmes heeft en vaak een stukje service biedt dat je online niet vindt, maar daar hebben we het een andere keer over.

Weet je dat je eigenlijk alles wat je nodig hebt, goedkoper kunt kopen dan je in eerste instantie denkt? Of je nou een vakantie, een computer, een frisse outfit of gewoon een bosje bloemen voor je moeder zoekt. Er zijn sites die voor elk item dat je zoekt wel een kortingscode hebben. Geloof je het niet? Dan zetten wij even een aantal voorbeelden van onze bevindingen voor je op een rijtje om het tegendeel te bewijzen.

Kleding essentials

Een van de tofste webshops als het om kleding gaat is in onze ogen About You. Deze van origine Duitse kleding webshop heeft afgelopen maanden met veel bombarie de Nederlandse markt bestormt en het kan dan ook bijna niet anders dat je ze kent. Een item waarvan wij denken dat elke man er sowieso één paar van in zijn garderobe moet hebben is de Dessert boot van Clarks. De normale prijs van deze boot is 129,- maar via deze site scoor je zo een korting van 15%. Scheelt je toch weer 2 tientjes, dus kan je er ook nog een setje stijlvolle sokken bij halen. Pure winst.

Weekendje Tel Aviv?

Ben je meer van de vakanties? Ook dan valt er altijd wel ergens een goede kortingsdeal te fixen. Zin in een weekendje Tel Aviv om de koude dagen te ontvluchten? Klinkt goed, maar dan wel met korting uiteraard. Als je via e-kortingscode naar booking.com gaat zijn er kansen dat je tot wel 50 procent korting op je overnachtingen kunt vinden, dan kan je toch wel even voor de upgrade naar een iets dikker hotel gaan. Wel zo lekker.

Huis verbouwen naar droomloft?

Ben je niet zo een vakantieman en stop je liever je geld in de bouwmarkt om van je optrekje je droom loft te maken in je vakantiedagen? Ook dan zijn er altijd goede deals te vinden die het allemaal net een stukje betaalbaarder maken. Kortingscodes van een bouwmarkt zoals de Praxis zijn dan goed aan jou besteed. We geven toe, het zijn geen wereldbedragen die kortingen, maar al het geld dat je niet uit hoeft te geven is gratis geld toch?

Related Posts