Romantisch dineren in een iglo in Londen met uitzicht op de Tower Bridge doe je zo

Wil je echt even indruk maken op je vriendin? Of wellicht toekomstige vriendin? Dan moet je een tafeltje, of beter gezegd een iglo’tje reserveren bij de Coppa Club in Londen. Je kan hier namelijk romantisch buiten in een glazen iglo dineren met uitzicht op de Tower Bridge. Welke dame maak je daar nou niet blij mee?

Wat gaat dit geintje je kosten?
Je bent natuurlijk benieuwd als je dit leest hoe diep je in de buidel moet tasten om dit waar te maken. We hebben het even voor je uitgezocht. Je gaat natuurlijk niet zitten gieren als je zoiets gaat doen. Daarom hebben we in ieder geval een lekker diner voor jou samengesteld met als voorgerechtje een tomaten bruschetta (£4,95) altijd lekker, en een glas prosecco (£4,95) om in de goede sfeer te komen, dan bestel je lekker mannelijk de Flash Steak with fries (£11.45) en deel je samen een flesje Montepulciano D’Abruzzo (£20,45) niet de goedkoopste rode wijn, maar juist hierdoor laat je zien dat jullie er echt even op uit zijn! Tot slot als dessert de Flourless Chocolate & Almond Cake (£5,45), of je neemt gewoon een kopje koffie en zegt dat je vol zit. Omgerekend van pond naar euro’s eet je voor rond €41,70 per persoon. Prima te doen toch als je het ons vraagt?

Vergeet niet te reserveren
Afgelopen jaar waren de iglo’s bij de Coppa Club in Londen erg populair, mocht je van plan zijn naar Londen te gaan vergeet dan vooral niet te reserveren. Was je niet helemaal content met het menu dat wij voor je hadden samengesteld neem dan een kijkje op de website van het restaurant. Je kan hier trouwens ook gewoon terecht voor ontbijt & lunch, maar dat is natuurlijk wel een stuk minder romantisch!

We hebben ook nog een hotel voor je gevonden waar je in een doorzichtige iglo kan slapen. Deze is alleen wel gelegen in IJsland midden in de natuur.

Bron: Colourful Rebel

Related Posts