The Summer Vibe 2015 Playlist

Goed gedaan! Echt goed gedaan, de winter is voorbij (meteorologisch gezien). Daar in de verte zijn de eerste zonnestralen, het is weer licht na het eten en het ruitenschrobben gaat een stuk sneller. ‘Ik zie licht aan het einde van de tunnel.’ De zomeravonden komen, de barbecue voor de voordeur, de biertjes op de namiddag en stel je het eens voor om weer te zoeken naar die ene korte broek. Dit jaar zijn er meer festivals in Nederland dan ooit tevoren. Zelfs Facebook wordt overladen met het ene na het andere evenement. Ja, het begint te kriebelen!

 

Eerst de lentekriebels! Telefoon checken: ‘Wat voor weer hebben we vandaag?’ In de ochtend, de deur uit  richting (..), is het afzien in de zomerse kleding. Rond zonsopkomst is namelijk het koudste moment van de dag. Maar na de ‘overlevingstocht’ in de vroege ochtend komt de warmte snel. De terugreis richting huis, daar doe je het voor.

 

Om deze reis te begeleiden en extra cachet te geven (ofwel het felbegeerde zomergevoel op te wekken), staat er een afspeellijst voor je klaar. In deze lijst zal je allemaal fijne tunes met de goede vibe aantreffen. In de winter staat het openhaard-met-rode-wijn-gevoel centraal. In de zomer zijn het de beats, de swing en het fantaseren naar de schaars geklede dansende dames op de maat van de muziek.

My ambition was to live like music.

– Mary Gaitskill

Related Posts