Tanken met korting? Dat doe je met deze eenvoudige en goedkope tankpas!

De droom van elke automobilist; tanken met een fikse korting! Dat lijkt misschien onmogelijk, maar dat is allesbehalve waar. Met de tankpas van Travelcard kun je bij ruim 2.000 tankstations tanken en daarnaast een groot voordeel behalen van 10 tot 15 cent per liter! Veel merkgebonden tankpassen zijn afhankelijk van afgenomen volume en kortingsaanbiedingen, wat voor een normaal persoon niet realistisch is.

Ook ben je vaak verplicht tot het netwerk van het desbetreffende merk en zijn de eisen die worden gesteld aan volume vaak erg hoog. Door het gebruik van een universele tankpas kan je altijd terecht bij de locaties die de hoogste kortingen geven. Volume speelt hierbij geen enkele rol.

Bij Travelcard is er geen onderscheid in de hoeveelheid die je tankt en zijn er altijd ongeveer 2.000 locaties beschikbaar die de korting van 10/15 cent per liter hanteren. Om het nog mooier te maken: je kan de tankpassen zo inrichten dat er alleen getankt kan worden bij de goedkoopste locaties.

De Travelcard laadpas is dus goedkoop, en ook heel gebruiksvriendelijk. Nadat je de laadkabel aan het voertuig en de laadpaal hebt aangesloten biedt je de sleutelhanger aan. Direct daarna zal het laden starten. Om het lade vervolgens te stoppen bied je nogmaals de sleutelhanger aan. Om dat te doen moet je natuurlijk eerst de laadpas aanvragen.

Om alle beschikbare laadpalen te vinden kan er gebruik gemaakt worden van de laadpalen app. Heel handig, vooral in het buitenland want de app beschikt over informatie over alle Europese landen.

Related Posts