Wil je altijd een interieur dat spot on is? Lease het dan gewoon!

Ik denk dat we het er allemaal wel mee eens zijn dat het interieur van je huis altijd spot on moet zijn. Je moet je namelijk 100 procent kunnen ontspannen als thuis bent en dat gaat nou eenmaal het best in een mooie omgeving. Maar je huis strak inrichten is één ding, maar up-to-date blijven met nieuwe trends is weer iets heel anders. Daarom hebben wij hier een aantal tips voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als Banken Leasen of je sneakers stijlvol showen, we bespreken het hier allemaal.

Bedenk wat er op de lange termijn goed uitziet en bouw daar langzaam naar toe

In onze ogen moet het huis van een man niet aanvoelen alsof het gedecoreerd is, maar meer alsof het verzameld is. Je moet items in je huis hebben waar een verhaal achter zit, dus niet alles in één keer bij de Ikea kopen. Nee, werk langzaam naar het ideale interieur toe.

Match je huis met je persoonlijke stijl

Als bijvoorbeeld je kleding stijl wat ruiger is, denk aan een Heritage collectie van merken, vertaal dan dan ook door in je interieur. Zodat als jij thuis bent, jezelf ook matched met het interieur. Denk aan een meer klassieke inrichting van je huis, met rauwe materialen en donkere elementen zoals koper, leer en donker hout. Als je juist een hele clean minimalistische stijl hebt, vertaal dat dan door in je interieur. Dat doe je bijvoorbeeld met veel witte meubels, een lichte vloer en strak gedesingde kasten en lampen.

Ga voor een bank die je kunt leasen

Als je nog niet precies weet wat voor bank je wilt, of geen zin hebt om in één keer een groot bedrag af te tikken, dan is een bank leasen een hele fijne optie. Voor een paar tientjes paar maand zit jij er dan helemaal te lekker bij op je nieuwe bank. En mocht je ‘m na een aantal jaar zat zijn, dan lease je gewoon weer een nieuw model!

Berg je sneakers op in stijl

In plaats van je sneakers ergens op de gang of onder je bed te zetten, kan je ze ook als decoratie gebruiken. Echte sneaker liefhebbers houden hun sneakers immers schoon, waardoor ze er hartstikke tof uitzien als decoratie. Dus neem een kast zonder deur ervoor, of een paar planken en stal daar je collectie in uit.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor het inrichten van je huis? Werp dan een blik op dit eerder verschenen artikel over een ontzettend stijlvol omgebouwd Nederlands arbeidershuis.

Related Posts