Zo houd je je seksleven spannend, ook zonder relatie

Als je – al dan niet bewust – partnerloos door het leven gaat, wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat ook je seksleven helemaal stil hoeft te liggen. Er zijn volop mogelijkheden om ook zonder relatie je seksleven spannend te houden. Sommige mensen doen dat door eenmalige seksuele avonturen te beleven met mensen die ze via websites voor contactbemiddeling opdoen of die ze bijvoorbeeld in het uitgaansleven ontmoeten. Maar ook als je niemand mee naar huis neemt, kun je genoeg plezier beleven in de slaapkamer, mits je de juiste speeltjes in huis hebt.

Speeltjes voor vrouwen

Bij de vrouwen staat de vibrator al jaren met stip op de eerste plaats in de lijst van populaire seksspeeltjes. Ze gaan in de online sex shop als zoete broodjes over de virtuele toonbank. Een zeer geliefde variant is de Tarzan, een staafvormige vibrator met als aangename extra een speciale  vibrator voor de clitoris, waardoor je optimaal kunt genieten van stimulatie op twee plaatsen tegelijk. Ook heel geliefd is de G-spot vibrator, om dat ene zeer gevoelige plekje op de binnenwand van de vagina goed mee te kunnen bereiken. Ook de vibrerende eitjes doen het qua verkoop goed. En niet alleen qua verkoop, ze doen ook hun werk goed. Zo’n eitje kun je vaginaal inbrengen en vervolgens met behulp van een afstandsbediening laten trillen. Ga je voor het grotere werk? Dan kun je kiezen voor een heuse seksmachine. Echte penetratie is daardoor mogelijk, waarbij je het aantal stoten zelfs kunt instellen op jouw specifieke behoefte!

Speeltjes voor mannen

Ook voor mannen valt er heel wat te kiezen. Een zeer vaak gekozen seksspeeltje voor de man is de zogenoemde masturbator. Dit wordt ook wel een kunstvagina genoemd en zorgen voor een levensechte seksbeleving. De aloude opblaaspop doet het ook nog steeds goed bij de mannen, ze zijn er tegenwoordig in een verbeterde versie met materiaal dat aanvoelt als een echte mensenhuid. Nog zo’n klassieker van alle tijden is de penispomp, die een fabelachtig orgasme oplevert door de vacuümwerking. Hoewel veel seksspeeltjes universeel van aard zijn, bestaan er ook speeltjes die zich specifiek richten op gay mannen, zoals anaal toys en dildo’s. Hiervoor kun je uiteraard het beste in de gay shop terecht. Overigens zijn hier ook speeltjes voor gay vrouwen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan dubbele dildo’s, speciaal gemaakt voor twee vrouwen om samen van te genieten.

Related Posts