5x betaalbaar je eigen privé eiland via AirBnB over de hele wereld

Wie droomt er nou niet van om op zijn eigen eiland een nacht door te brengen. Dit klinkt als iets onbetaalbaars, maar tegenwoordig is dit gewoon mogelijk. Een eigen eiland huren is niet alleen meer voor de elite met een flinke zak geld. Het is namelijk al mogelijk onder de €100.- op de meest op je eigen eiland te slapen. We hebben voor het gemak een aantal opties over de hele wereld voor je op een rijtje gezet. 

Tropical Island Cove, GulfoDulce 
Dit heerlijke optrekje is te vinden in Costa Rica, naast een privé strand kan je hier genieten van de jungle. Verschillende soorten apen en prachtige vogels. Voor maar €60 per persoon geniet je al van deze van hout gemaakte accommodatie. Enige addertje onder het gras is dat je hier minimaal 3 nachten moet verblijven, maar dat moet ook geen straf zijn!

Bird Island – Belize
Iets duurder, maar wel prachtig. Omgerekend voor €144 per persoon ben je hier helemaal het mannetje. Op AirBnB hebben we namelijk een prive eiland gevonden waar je met 6 personen terecht kan. Dit avontuur zal je de rest van je leven bij blijven. Je kan er kayakken, snorkelen en vissen. De eigenaar van het eiland laat weten dat 4-5 dagen op deze prachtige locatie met kristal blauw water meer dan genoeg is!

Brother Island, El Nido
Verzamel je vrienden groep en vertrek naar de Filipijnen. Op dit eiland kun je namelijk met z’n twaalven verblijven en ben je maar €78 de neus per nacht kwijt. Dit eiland is voorzien van alles, massages op het strand, snorkel en wandeltochten. Vers ontbijt, lunch en diner worden verzorgd door locals met producten uit de omgeving. Wow!

Sugarloaf Point Lighthouse 
Ook in Australië hebben we een betaalbare locatie voor je weten te scoren. Ondanks dat dit geen privé eiland is, konden we de accommodatie niet laten schieten. Deze prachtige surf plek kun je huren voor €52 per persoon en heeft ruimte voor 6 gasten. Ondanks dat het geen privé eiland is zul je geen last hebben van andere!

Private island in sunny Hvaler
We hebben ook iets dichterbij bij huis  voor je uitgezocht. Niet heel chique of tropisch, maar ook in Noorwegen kan je met 5 vrienden een eigen eiland huren. Iets dichterbij huis, maar wel met eigen boot. Voor 45 euro per nacht is het hier prima uit te houden. Ideaal voor een goed uitgedachte mancave als je ons vraagt!

Mocht je je toch liever in de stad begeven dan hebben we ook nog hele vette airBnB’s gevonden in Parijs.

Related Posts