Dit is onze selectie van de allerbeste Airbnb’s in Parijs

Airbnb appartementen zijn tegenwoordig in overvloed, van goedkoop tot duur, van klein tot groot. Soms is de keuze zenuwslopend. Daarom hebben wij de beste AirBnB’s voor je uitgezocht. Hier onze selectie van de beste verblijven in, jawel, Parijs.

Avenue Foch, Parijs.
€406 per nacht

Wat een huis. Dit gigantische appartement van twee verdiepingen bevindt zich recht naast de Champs-Elysées. Er zijn drie slaapkamers en biedt ruimte aan vijf gasten. Elke slaapkamer heeft zijn eigen unieke uitzicht met balkon, waaronder uitzichten op de Arc de Triomphe de l’Étoile en de Eiffeltoren. De prijs is iets dat opvalt. Overtuig vier vrienden en voor nog geen honderd euro zou je hier de zonnekoning uit kunnen hangen.

Exacte locatie onbekend (mysterieus?!), Parijs.
€998 per nacht

Op vijf minuten loopafstand van de Eiffeltoren zit deze luxe penthouse met een unieke design. Wij begrijpen ook dat niet iedereen gecharmeerd is van een klassiek en authentiek interieur. Sommige van ons houden meer van de moderne kunstvorm. Daarom is het strakke ontwerp van dit appartement de natte droom van elke stedelijk museum bezoeker. Aan extra’s ook geen gebrek; denk aan privé chefs, auto’s en assistenten. Oh, en een indoor jacuzzi kon ook niet ontbreken.

Dat was het redelijk betaalbare deel van dit artikel, hou je hart vast voor de volgende woningen.

16e Arrondissement, Parijs.
€2700 per nacht

In het hart van het 16e arrondissement bevindt zich dit herenhuis. Het bestaat uit een grote ingangsgalerij, een elegante dubbele woonkamer, een eetkamer en een afzonderlijke prachtige keuken. Toch is de tuin hier het oogappeltje. Een overkapte groene tuin geschikt voor evenementen tot dertig personen.

16e Arrondissement, Parijs.
€2199 per nacht

Houtwerk waar je stil van wordt, dit is misschien het beste dat de 18e eeuw ons heeft gebracht. 400 vierkante meter vol met prestige.

St-Germain-des-Prés, Parijs.
€2500 per nacht

Misschien de meest klassieke buurt van Parijs. St-Germain-des-Prés staat bekend om de kunstgalerijen, designer-boetieken, chique restaurants en historische café’s. Het appartement zelf bestaat uit avant-garde kunst elementen met  Marokkaans-geïnspireerde details. Aan één kant van de vleugel ligt een slaapkamer met een gigantische privé hamam, aan de andere kant zijn er drie slaapkamers die grenzen aan de woonkamer vol met unieke schilderijen.

Mocht je na het verblijven in een van deze droomhuizen in Parijs niet weten wat voor souvenir je mee naar huis moet nemen, lees dan dit.

Bron: Airbnb

Related Posts