Amerikaanse politicus laat enorme scheet op Live TV

De Californische politicus Eric Swalwell kreeg veel aandacht na zijn interview met het Amerikaanse tv-netwerk MSNBC, hoewel hij waarschijnlijk liever de reden oversloeg. Althans, dat had ik gedacht als ik zojuist een enorme scheet op live tv had gelaten.

Video’s die naar sociale media zijn geüpload, tonen het congreslid van de Democraat die chat met Chris Matthews.

Sprekend vanuit Capitol Hill, zegt de heer Swalwell tegen de gastheer: “Chris, tot nu toe is het bewijs niet tegengesproken dat de president belastinggeld heeft gebruikt om hem te helpen de verkiezing te bedriegen.”

Maar terwijl hij halverwege de zin pauzeert, klinkt er een zeer onderscheidend geluid.

Kijkend naar de beelden, is het moeilijk om te bevestigen of meneer Swalwell er zo lichtelijk beschaamd uitziet, of dat hij een wrange glimlach probeert te onderdrukken – maar veel kijkers lijken te hebben besloten, en dat betekent slecht nieuws voor het congreslid.

De hashtag #fartgate begon trending op Twitter, omdat veel mensen videobeelden deelden om te bevestigen dat het geluid uit het interview op tv kwam en theorieën weghaalden dat het scheetgeluid misschien afkomstig was van de persoon die de originele clip plaatste.

De heer Swalwell heeft de theorie weerlegd dat hij degene was die er een tussendoor liet glippen “Ik was het niet!”

Een Twitter-gebruiker denkt dat de politicus hierin de onschuldige partij is en schrijft: “Ik haat het om deze #fartgate-theorieën de lucht in te blazen, maar de onnavolgbare natuurwetten wijzen duidelijk op Chris als de dader. Ten eerste zou Swalwells microfoon heb het waarschijnlijk niet opgepikt in de luidruchtige liveshot-locatie.

Ongeacht wie de scheet liet, blijft het vermakelijk. Kijk maar eens hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=0XK797-vj4k

Related Posts