Romantisch wegdromen onder het Noorderlicht van IJsland doe je in deze Buubble

Dat IJsland de moeite waard is om op vakantie te gaan weet men tegenwoordig wel. Maar er is nog een reden bijgekomen om zo snel mogelijk een reisje te boeken naar het koude noorden. Namelijk het Buubble hotel, ook wel bekend als ‘The 5 Million Star Hotel’. Een nacht in één van deze unieke Bubbels zal ervoor zorgen dat je childhood dream van slapen in de natuur gerealiseerd kan worden. Je slaapt namelijk in een doorzichtige tent waardoor je in slaap kunt vallen terwijl je naar het Noorderlicht van IJsland kijkt.

Tijdens je verblijf zal je optimaal tot rust komen in de prachtige en rustige omgeving van IJsland. En over privacy hoef je je niet druk te maken, er is namelijk praktisch niemand in de buurt. In de winter geniet je hier van het Noorderlicht en de sterren. En in de zomer van de zon en natuur.  Het bedrijf wordt gerund door een aantal lokale boeren en is te vinden op een uurtje rijden van de hoofdstad Reykjavik.

Van alle gemakken voorzien

Alle kamers zijn van van het nodige voorzien en zijn zelfs in bezit van een ventilator kacheltje, zodat je geen last hebt van bevroren tenen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat je je schatje niet warm hoeft te houden terwijl jullie genieten van het Noorderlicht van IJsland en de prachtige sterrenhemel. Al met al zal het een nacht zijn die je nooit meer vergeet!

En nu we je overtuigt hebben om naar IJsland te gaan, dit zijn de vijf dingen die moet doen tijdens een roadtrip door IJsland.

Related Posts