Airhockey terwijl je kaviaar eet? Dat kan binnenkort in Amsterdam

Een nieuw concept van de eigenaren van de TonTon club. Die geniale tent waar je al zeven eerste dates hebt gehad. Een nieuws airhockey paradijs in Amsterdam. En niet alleen airhockey, je kan er namelijk ook rustig een kaviaartje achteroverslaan terwijl je schijven door de zaal laat knallen.

Een arcadehal, de plek waar je met Zaanse-mayo vlekken en een zak Cheetos tussen je benen RallyRacer2000 speelt. Dit fenomeen heeft een enorme comeback gemaakt, mede dankzij de TonTon club. Voor de explosieve man met een korte spanningsboog is wederom een walhalla op komst. Binnenkort kan je jezelf suf airhockeyen aan zestien tafels. Het lijkt een hele indrukwekkende en dynamische ervaring te gaan worden. Eén van de eigenaren noemt het ‘een neon show á la Tokyo’. Qua eten zit je ook goed, ze gaan kaviaar- en eendenburgers serveren in de vorm van hockeypucks.

Nog beter nieuws is dat er een private arcade komt in de zogeheten ‘Puck’. Dat zou je dan bijvoorbeeld kunnen afhuren voor je verjaardagspartij. Oftewel het beste verjaardagspartijtje ooit, zelfs al zijn al je vrienden boven de vijfendertig. In Puck kan je ook flipperkasten, kan je echt helemaal niets met je handen? Maak dan indruk op ze met Dance Dance Revolution. Dat het een avond gaat worden die je niet snel gaat vergeten, is verzekerd!

‘Puck’ opent medio november op de Jan Evertsentraat 747 in Amsterdam.

Related Posts