Dit industriële droomhuis ligt verstopt in hartje Amsterdam

Wie een beetje van industriële appartementen houdt gaat sowieso wegzwijmelen bij dit huis in hartje Amsterdam. Het minimalistische optrekje kan voor een kleine €3.250.000,- van jou zijn. Dit bedrag is echter wel een vanaf prijs, mocht je luxere aanpassingen willen doorvoeren dan kan de prijs nog eens aardig oplopen.

Het appartement onder de naam Utopia heeft de uitstraling van een loft en is te vinden op Kerkstraat 60 in het centrum van Amsterdam. Het bakstenen optrekje is super open, met openslaande deuren naar een terras en enorme woon- en werkruimte. 

Wat maakt dit appartement zo speciaal?

Als je de foto’s van dit appartement ziet ben je direct verkocht, het loft-achtige appartement is maar liefst 388 vierkante meter, wat buitengewoon groot is voor de stad Amsterdam. Naast de vette uitstraling van het pand kan je hem samen met de ontwerpers precies naar keuze inrichten. Er is ruimte voor bijvoorbeeld een fitnessruimte, sauna of binnenzwembad. Ook zal de eigenaar in bezit zijn van twee ruime terrassen waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten.

Plek voor drie auto’s

Als klap op de vuurpijl komt het appartement met een garage met autolift en plek voor drie auto’s! De natte droom voor autoliefhebbers dus. Collective Studio is momenteel bezig met het ontwerpen van meerdere vergelijkbare appartementen, neem dus vooral ook een kijkje binnen de andere appartementen van hun K60 project. Genoeg gepraat ga de foto’s gewoon checken!
Hou je wel van de industriële stijl maar heb je dat bedrag op geen manier op je rekening staan? Een Spaanse ontwerper bouwt geheime studio’s op verlaten locaties. Woon je wel onder een brug in plaats van in hartje Amsterdam, maar het is wel origineel.

Related Posts