Ondanks het ontbreken van zon, was Appelsap 2017 puur vuur ?

Dit weekend vond de zestiende editie van Appelsap Fresh Music Festival plaats in het Flevopark. Op het festival traden (inter)nationale headliners als Lil Wayne, Young M.A, Lunice, Dave, J Hus, Bokoesam, Fresku en MocroManiac op.

Dit jaar verwelkomde Appelsap ruim 14.000 bezoekers van jong tot oud, uit alle windstreken. Zij konden naast 4 podia met muziek, variërend van Hiphop en R&B tot Disco en elektronische muziek, genieten van een keur aan exotisch eten en drinken. De sfeer op het festival was geheel in lijn met de Appelsap campagne: One love!

 Appelsap werd traditioneel geopend door nieuw talent op de mainstage. Dit keer was de eer aan het Venlose collectief Anbu, dat het publiek al vroeg op de dag los kreeg. Vervolgens traden op dit podium o.a. Bokoesam, Fresku, Mocromaniac, Young M.A en headliner Lil Wayne op.
Ook de Noisey stage trok weer veel mensen met oa. optredens van Engelse artiesten als J Hus, Dave en 67. De Boiler Room stage, weer terug op het festival, zond live DJ sets uit vanaf het terrein van grote namen als Lunice en Jarreau Vandal en veel nieuw Engels talent.

Op Red Light Radio was electro- en hiphop-pionier Egyptian Lover de grote trekker, naast local heroes als Mr. Wix, Order Mothership en Torus.

Fotografie: Joel Frijhoff

Related Posts