Apple kondigt nieuwe AirPods aan met de nieuwste features

Apple heeft een nieuwe hoogwaardige versie van hun draadloze AirPods-oortelefoons onthuld met extra ruisonderdrukkings technologie.

Dat betekent dat je met je AirPods door de straat kunt lopen en dat ze het geluid van de buitenwereld buiten houden.

Dat maakt dit dus tot het perfecte hulpmiddel als je – zoals velen van ons – naar muziek wilt luisteren zonder dat het voortdurend wordt onderbroken door het waanzinnige gebrabbel en de ratelende stemmen van andere mensen.

Deze nieuwe hoofdtelefoons, die vandaag het onderwerp van gesprek waren, worden geleverd met een hele reeks nieuwe functies, evenals een nieuw en verbeterd (en aanzienlijk hoger) prijskaartje.

Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar omvangrijke over-oren met hun specialistische technologie, nu kun je de eenvoud hebben van het dragen van kleine, onopvallende AirPods met toegevoegde geluidsblokkering.

Senior vice president wereldwijde marketing van Apple, Phil Schiller, zei: “De nieuwe in-ear AirPods Pro zijn geweldig met Adaptive EQ, past comfortabel in de oren met flexibele oordopjes en heeft een innovatieve actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus.

“We denken dat klanten deze nieuwe toevoeging aan de AirPods geweldig zullen vinden.”

Naast de technologie om geluid te blokkeren, hebben ze ook een andere modus genaamd ‘Transparantie modus’ waarmee je meer van je omgeving kunt horen.

Je wilt naar je podcast blijven luisteren, maar je moet nog steeds aankondigingen of – bijvoorbeeld – een bus horen aankomen.

Tot nu toe is er geen nieuws over hoeveel ze hier in Nederland gaan kosten. In Amerika schijnen ze rond de $269 gaan kosten, dus reken maar uit.

Related Posts