Bjorn Borg dropt keiharde film ‘BORG’ in combinatie met de Signature Collection

Afgelopen weekend vlogen we naar Stockholm om de nieuwste collectie van Björn Borg te bewonderen. En dat ze tof werk geleverd hebben, is een ding dat zeker is. De nieuwe kledinglijn is gebaseerd op vintage sportswear uit de 70’s en zit vol met retro details. De collectie gaat onder de naam ‘Signature Collection’ die teven gedragen wordt door Björn Borg in de nieuwe film ‘BORG’, een biografie over de tennis legende die altijd ‘on point’ op de tennisbaan verscheen. 

Bjorn Borg bewijst veel meer te zijn dan een onderbroeken merk

We kennen Björn Borg natuurlijk allemaal uit de tijd dat we stonden te shinen met onze boxers in alle kleuren van de regenboog, maar deze tijd is voorbij! De Signature Collection is dan ook gebaseerd op de stijl van meneer Borg. Hij stond bekend om zijn glorieuze stijl zowel on als off the pitch. Het is de ontwerpers van Björn Borg dan ook goed gelukt om sportswear te ontwikkelen mega goed gestyled uit ziet. We konden het dan ook niet laten om zelf een track suit van de collectie aan te trekken en zoals op de foto hieronder te zien is, is hij zowel stijlvol als comfortabel.

https://www.instagram.com/p/BYuuwyBBVcV/?taken-by=princeofjetset

Hele dikke fashion show
In de afgelopen jaren hebben we een hoop fashion shows bijgewoond, maar dit was er een die we niet snel zullen vergeten. Naast de toffe kledinglijn hebben ze ook goed nagedacht over de release en presentatie van de collectie. Er is speciaal voor de show en een hele strakke catwalk ontwikkeld die er uit ziet als een tennisbaan. Er werd zelfs af en toe een balletje heen en weer geslagen. Het filmpje hieronder laat zien hoe het er aan toe ging!

www.youtube.com/watch?v=vqiHcndD5Nc

Waarom ‘BORG’ de film sowieso ook dik wordt
Deze collectie is er dan ook niet zomaar één. Het is namelijk een van de grootste samenwerkingen in de Scandinavische film geschiedenis ooit. De film gaat over de legende Björn Borg, hoe hij door brak en het schopte tot internationale superster. De Zweedse ster zal gespeeld worden door Sverrir Gudnason. Een andere grote naam in de film is Shia Labeouf die John McEnroe speelt, zijn grote rivaal op de tennisbaan. Deze rivaliteit werd ook wel omschreven als; righty vs. lefty, defender vs. attacker, ice vs. fire, machine vs. mad genius. Check daarom sowieso alvast de trailer!

www.youtube.com/watch?v=IgfFdEOGUqE

Wil je dit trainingspak zelf ook graag bemachtigen? Klik dan hier!

Related Posts